Κανένα “χειρόφρενο” δεν έχει τραβηχτεί για «Σέχτα» και Γκιόλια, δήλωσε ο Χρήστος Παπουτσής...Προσέξτε μην πάθετε τίποτα από την υπερπροσπάθεια.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στη βουλή, ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής διαβε...

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στη βουλή, ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής διαβεβαίωσε ότι κανονικά εξελίσσονται οι έρευνες για την τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα επαναστατών» αλλά και δημοσιεύματα στο Wikileaks.
Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα στο wikileaks που αφορούν την Ελλάδα ο υπουργός τόνισε ότι   ούτε οι Αμερικανικές Υπηρεσίες, ούτε η Αμερικανική Κυβέρνηση, ούτε και κανείς εκ των φορέων έχει επιβεβαιώσει την εγκυρότητα αυτών των πληροφοριών. «Όπως με διαβεβαίωσε ο προκάτοχος μου υπουργός κ. Χρυσοχοίδης, δεν υπήρχε οποιοδήποτε ίχνος αληθείας επί των αναγραφομένων στα δημοσιεύματα» συμπλήρωσε ο Χρήστος Παπουτσής.
Διαβεβαίωσε ακόμα ότι στην έρευνα για την δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, οι έρευνες συνεχίζονται απρόσκοπτα και όλες οι πληροφορίες αξιολογούνται, ελέγχονται, παραπέμπονται στη δικαιοσύνη.
“Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όχι απλώς δεν υπάρχει κανένα « χειρόφρενο» αλλά αντίθετα προσπάθεια είναι διαρκής, είναι συνεχής και ασταμάτητη και όχι μόνο στα θέματα της Σέχτας αλλά και για κάθε τρομοκρατικής οργάνωση, για κάθε τρομοκρατική ενέργεια, δεδομένου ότι η κυβέρνηση, όπως και το σύνολο του πολιτικού κόσμου, η ελληνική πολιτεία έχουν ένα ανοιχτό μέτωπο ενάντια στην τρομοκρατία” δήλωσε ο Χρήστος Παπουτσής.
ΠΗΓΗ : enet.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item