Ανανεώνουν το ραντεβού τους την Κυριακή οι οδηγοί ταξί

Την περαιτέρω στάση τους αναμένεται να καθορίσουν οι αυτοκινητιστές στη συνέλευση της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί που θα πραγματοποιηθεί στι...

Την περαιτέρω στάση τους αναμένεται να καθορίσουν οι αυτοκινητιστές στη συνέλευση της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της Κυριακής.
Οι αυτοκινητιστές εμφανίζονται ανυποχώρητοι μετά και το ναυάγιο της συνάντησης που είχαν την Παρασκευή με τον υπουργό Υποδομών, Γ.Ραγκούση. Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα.
Nέα μπλόκα
Κατάληψη του αεροδρομίου "Μακεδονία" πραγματοποιούν από το πρωί του Σαββάτου οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης.
Οι αυτοκινητιστές συγκεντρώθηκαν στις 9 το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Μουδανίων, στο ύψος εμπορικού κέντρου, και από εκεί κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου παρέταξαν τα οχήματά τους και κατευθύνονται πεζή στον τερματικό σταθμό.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης "Ο Ερμής", Κώστα Γιαννακάκη, δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πόσο θα παραμείνουν εκεί.
Πορεία πραγματοποίησαν το πρωί, στο κέντρο του Ηρακλείου οι ιδιοκτήτες ταξί καθώς στη Γενική Συνέλευση που έγινε στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, αποφασίστηκε συνέχιση των κινητοποιήσεων μετα τα όσα σημειώθηκαν χθες με τις συναντήσεις του Υπουργού Μεταφορών Γ. Ραγκούση με αντιπροσωπεία τους.
Στο μεταξύ, οι αυτοκινητιστές στην Κρήτη πραγματοποιούν κατάληψη στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ προηγήθηκε πορεία - πεζή- στο κέντρο της πόλης.
Το νέο λιμάνι της Πάτρας απέκλεισαν προσωρινά  ιδιοκτήτες ταξί που διαμαρτύρονται για το άνοιγμα του επαγγέλματος τους.
Στο λιμάνι είχαν καταπλεύσει δύο πλοία από την Ιταλία. Οι επιβάτες κατέβηκαν από τα πλοία αλλά δεν μπορούσαν να εξέλθουν από το χώρο του λιμανιού. Τελικά οι ιδιοκτήτες άνοιξαν τις πύλες και τους άφησαν να φύγουν.

ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item