Αύριο συνάντηση Ραγκούση με ιδιοκτήτες ταξί

Αύριο Παρασκευή, 29 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών κ...

Αύριο Παρασκευή, 29 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών και των οδηγών ταξί, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το υπουργείο.
Συγκεκριμένα, ικανοποιώντας το σχετικό αίτημά τους, ο υπουργός θα συναντηθεί στις 11.00 με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.) και στις 12:00 με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ) και το Σωματείο των Οδηγών Ταξί.
Θα προηγηθεί συνάντηση του υπουργού (στις 10.00) με το προεδρείο του δ.σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
Την Τρίτη, 2/8/2011, ο υπουργός θα ενημερώσει την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, έπειτα από σχετικό αίτημα που κατέθεσαν οι βουλευτές της ΝΔ Θ. Καράογλου και του ΛΑ.Ο.Σ. Μ. Βορίδης.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item