Νέο επεισόδιο κατά του Πάγκαλου στη Τζιά!''Ξεπουλάτε την πατρίδα'' του είπαν σε τάβερνα

Σε ταβέρνα στη Τζιά έγινε στόχος πάλι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και η παρέα του. Ένα νεαρό ζευγάρι που καθόταν σε διπλανό τραπέζι '&...

Σε ταβέρνα στη Τζιά έγινε στόχος πάλι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και η παρέα του.
Ένα νεαρό ζευγάρι που καθόταν σε διπλανό τραπέζι ''ερεθίστηκε'' στη θέα του Θ.Πάγκαλου και ακολούθησε ο ξής διάλογος, σύμφωνα με τον Realfm.
 
Η νεαρή κοπέλα είπε στον Θ.Πάγκαλο :''Εγώ έχω διορισθεί με το ΑΣΕΠ. Δεν τα φάγαμε μαζί. Γιατί μου κόβεται τα λεφτά μου;''
Τότε πήρε το λόγο συμπληρώνοντας ο φίλος της :'' Ξεπουλάτε την πατρίδα''.
 
Αμέσως μετα ο Θ.Πάγκαλος απάντησε αναρωτώμενος : ''Εγώ τα κάνω μόνος;''
 
Τότε του απάντησε ο νεαρός :'' Είσαι μέρος του συστήματος''.
 
Ευτυχώς πριν χοντρύνει και άλλο το επεισόδιο, μία άλλη παρέα επενέβη λέγοντας στην κοπέλα: ''Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Έχουν δικαίωμα να φάνε. Άφησέ τους να φάνε μια μπουκιά και μη τους ψηφίζεις''.
 
Λίγες ώρες νωρίτερα αγανακτισμένοι πολίτες αποδοκίμασαν στην Κέρκυρα την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου.
 
Τα συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και της ίδιας, ως αντίδραση για τη στήριξη που παρείχε στη Βουλή στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ανάγκασαν τη βουλευτή να αποχωρήσει από την πίσω είσοδο των Ανακτόρων όπου γινόταν εκδήλωση, στην οποία συμμετείχε.
 
Παράλληλα,στους δρόμους της Πάτρας κυκλοφόρησαν αφίσες με ονόματα και φωτογραφίες βουλευτών και τη λέξη "καταζητείται" και "δοσίλογος". Οι βουλευτές Αχαίας -πλην του βουλευτή του ΚΚΕ και της Δημοκρατικής Αριστεράς- έγιναν με αυτόν τον τρόπο στόχος της οργής των Αγανακτισμένων πολιτών.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item