Πάγκαλος προς «Αγανακτισμένο»: Κρύβεις ένα μικρό Φύρερ μέσα σου!

Η απάντηση Πάγκαλου σε όσους τού έστειλαν «αγανακτισμένα» mail ... «Μαύρους ή κόκκινους Φύρερ» χαρακτηρίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης,...

«Μαύροι ή κόκκινοι Φύρερ πίσω από τις διαμαρτυρίες»Η απάντηση Πάγκαλου σε όσους τού έστειλαν «αγανακτισμένα» mail...

«Μαύρους ή κόκκινους Φύρερ» χαρακτηρίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, τους Αγανακτισμένους, οι οποίοι είχαν το… θράσος να διαμαρτυρηθούν στον ίδιο με απανωτά e-mails για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και την υπέρμετρη βία που επέδειξαν οι αστυνομικές δυνάμεις στις 29 Ιουνίου.

Ο κ. Πάγκαλος, όπως δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, έσπευσε να απευθυνθεί, με επιστολή του, στον «υποκινητή» -όπως τον αποκάλεσε- των e-mails, τον οποίο κατηγορεί ότι δεν γνωρίζει τι θα πει κοινοβουλευτική δημοκρατία και για τον οποίο, μάλιστα, λέει χαρακτηριστικά ότι «κρύβει μέσα του ένα μικρό Φύρερ»!

Επίσης, τον συμβουλεύει να διαβάσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, μπας και συνειδητοποιήσει ότι χωρίς αυτό θα είχε καταστραφεί η χώρα μας, αφού, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, χωρίς αυτό «η Ελλάδα θα γινόταν κάτι σαν αποικία ή σαν τη Βόρειο Κορέα»!

Όσον δε αφορά τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος, ο κ. Πάγκαλος υπογραμμίζει ότι «δεν θα συνέβαιναν, αν ορισμένοι διαδηλωτές δεν επιχειρούσαν να αποκλείσουν ή να καταλάβουν το Κοινοβούλιο».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item