Στα διόδια και πάλι τα ταξί

Ανυποχώρητοι παραμένουν οι ιδιοκτήτες ταξί στη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους διεκδικώντας την αλλαγή της απόφασης του υπουργού Υποδομών, ...

Ανυποχώρητοι παραμένουν οι ιδιοκτήτες ταξί στη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους διεκδικώντας την αλλαγή της απόφασης του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για άνοιγμα του επαγγέλματός τους.
Σήμερα για πέμπτη ημέρα εκατοντάδες αυτοκινητιστές κατέλαβαν από το πρωί τα διόδια της Ελευσίνας σηκώνοντας τις μπάρες και επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων. Αντίστοιχη κινητοποίηση πραγματοποιούν και στα διόδια των Αφιδνών, ενώ εντός της ημέρας εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθούν αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Χθες οι "αγανακτισμένοι" ιδιοκτήτες ταξί κατέλαβαν λιμάνια, αεροδρόμια, οδικούς κόμβους,αρχαιολογικούς χώρους ακόμη και κρατικά κτίρια, προκαλώντας αντιδράσεις από διάφορους φορείς όπως ο ΣΕΤΕ(Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων" ο ζήτησε με επιστολή του προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε ενεργοποίηση των νομοθεσιών και σύλληψη των παρανομούντων. Την ίδια ώρα

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item