Τραυματισμός - σοκ Έλληνα Παραολυμπιονίκη με το αναπηρικό του αμαξίδιο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Μόναχο ο χάλκινος μας Παραολυμπιονίκης, χτύπησε σοβαρά μετά από ατύχημα με το αναπηρικό του αμα...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Μόναχο ο χάλκινος μας Παραολυμπιονίκης, χτύπησε σοβαρά μετά από ατύχημα με το αναπηρικό του αμαξίδιο, αφού υπέστη κάταγμα και στα δύο του πόδια.
 
Ήδη χειρουργήθηκε σε νοσοκομείο του Μονάχου στο ένα πόδι και την Δευτέρα πιθανότατα θα υποβληθεί σε επέμβαση στο άλλο του πόδι.

Ο σαραντάχρονος κολυμβητής θα παραμείνει στη Γερμανία για τουλάχιστον δέκα ημέρες και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει θεραπευτική αγωγή.
 
Το ατύχημα αυτό μπορεί να στερήσει από τον Γιάννη Κωστάκη, ακόμη και τη συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
 
Όλοι εύχονται να δείξει την ίδια δύναμη όπως και το 1996 όπου μετά από τροχαίο ατύχημα έμεινε τετραπληγικός και μετά όμως έγινε Ολυμπιονίκης.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item