Όλι Ρεν: Ζητάει μείωση των επιτοκίων της Ιρλανδίας και πιθανή επιμήκυνση...Έλληνες ακόμα καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια;;;

Έκκληση  για μείωση των επιτοκίων των δανείων της Ιρλανδίας και επιμήκυνση της ωριμότητας του χρέους απηύθυνε ο ευρωπαίος Επίτροπος για τις ...

Έκκληση για μείωση των επιτοκίων των δανείων της Ιρλανδίας και επιμήκυνση της ωριμότητας του χρέους απηύθυνε ο ευρωπαίος Επίτροπος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Ολι Ρεν, σε άρθρο γνώμης που θα δημοσιευθεί στη Sunday Business Post.
 
Το πακέτο διάσωσης της Ιρλανδίας θα πρέπει να γίνει πιο ευέλικτο για να βοηθήσει τη χώρα αυτή της ευρωζώνης να ανακάμψει ταχύτερα από την κρίση της, και να διασφαλίσει την επιστροφή της στις αγορές, αναφέρει ο Ρεν.
 
"Η Ιρλανδία παρέχει ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία ότι η υπό όρους οικονομική υποστήριξη των ΕΕ - ΔΝΤ λειτουργεί", τονίζει ο Ευρωπαίος επίτροπος.
 
"Οι προσπάθειες θα πρέπει να ενθαρρυνθούν με την παράταση της διάρκειας των δανείων αυτών και τη μείωση των επιτοκίων". υπογράμμισε ο Ρεν.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item