Η υποκρισία στο μεγαλείο της...Σε αυτά οι εισαγγελείς μας είναι πρώτοι: Διατάχτηκε εισαγγελική παρέμβαση για των εγκλωβισμό του βουλευτή Νίκου Τσώνη

Την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών προκάλεσαν τα γεγονότα της Παρασκευής, όταν αγανακτισμένοι της Λαμίας   επιτέθηκαν στον βουλευτή Νίκο Τ...

Την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών προκάλεσαν τα γεγονότα της Παρασκευής, όταν αγανακτισμένοι της Λαμίας
 επιτέθηκαν στον βουλευτή Νίκο Τσώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η εισαγγελία έδωσε εντολή να σχηματισθεί δικογραφία και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη όσοι ευθύνονται και πήραν μέρος σε πράξεις βίας.

Από την πλευρά τους οι αγανακτισμένοι έκαναν λόγο για "ακτιβιστική κίνηση" και για συνολική ευθύνη.
Όλα σχεδόν τα κόμματα καταδίκασαν το επεισόδιο και τις πράξεις βίας.

Ο ίδιος ο βουλευτής έσπασε την σιωπή του και σε ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τους πολίτες της Φθιώτιδας για την συμπαράστασή τους και τους καλεί να απομονώσουν κάθε πράξη βίας.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ανακοίνωσης του βουλευτή Νίκου Τσώνη:

"Στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας, θεωρώ ότι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και η σύνεση. Έχουμε υποχρέωση να συμβάλλουμε στον δημόσιο διάλογο με νηφαλιότητα και επιχειρήματα. Οι πράξεις βίας δεν βοηθούν και δεν εκφράζουν ούτε τον λαό της Φθιώτιδας, ούτε τους πολίτες της Λαμίας, αντίθετα, πλήττουν την δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου.

Τούτες τις κρίσιμες στιγμές, είναι καθήκον όλων μας, να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να σταθούμε δίπλα στον φτωχό και τον αδύναμο συμπολίτη μας, κατανοώντας τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς του.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Φθιώτιδας για την συμπαράσταση τους και να τους καλέσω να συνεχίσουν να απομονώνουν κάθε πράξη βίας"

Επίσης τα προχθεσινά γεγονότα εις βάρος του Βουλευτή Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ κ. Νικολάου Τσώνη, καταδικάζει με ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι αν και διαφωνούμε με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του εκτελεστικού νόμου, οφείλουμε όλοι μας να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να προστατεύσουμε την δημοκρατία και τη δυνατότητα ελευθερίας του κάθε πολίτη, πολλώ δε μάλλον των Βουλευτών του Κοινοβουλίου.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item