Ο Γιωργάκης ψάχνει παραλία χωρίς Έλληνες

Το ερώτημα που απασχολεί τον ίδιο, την οικογένεια του, τους συνεργάτες του και τους... αστυνομικούς που έχουν επιφορτισθεί με την φύλαξη το...


Το ερώτημα που απασχολεί τον ίδιο, την οικογένεια του, τους συνεργάτες του και τους... αστυνομικούς που έχουν επιφορτισθεί με την φύλαξη του Πρωθυπουργού, είναι «που θα πάει διακοπές;».

Οι καιροί δεν προσφέρονται για ξέγνοιαστες διακοπές για τους πολιτικούς πλέον μετά τα τελευταία επεισόδια που έχουν γίνει εις βάρος βουλευτών κυρίως του κυβερνώντος κόμματος. Φανταστείτε τι θα γίνει λοιπόν αν οι αγανακτισμένοι" απανταχού της Ελλάδος μάθουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στο νησί τους ή στη διπλανή παραλία.

Αυτό που φοβούνται κυρίως στο Καστρί είναι η καταγραφή βίντεο από τυχόν αποδοκιμασίες από το κινητό τηλέφωνο κάποιου θερμόαιμου και τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στην εικόνα του Πρωθυπουργού. Οι άνδρες της ασφάλειας του Πρωθυπουργού ούτε που θέλουν να σκέφτονται ένα τέτοιο σενάριο γι' αυτό και έχουν εισηγηθεί διακοπές... εκτός συνόρων.

Παντού υπάρχουν Έλληνες φυσικά, ωστόσο σε μια ξένη χώρα είναι πιο δύσκολο να γίνει γνωστή η άφιξη ενός VIP. Έτσι ο κ. Παπανδρέου αναζητά στο διαδίκτυο έναν σχετικά κοντινό και κυρίως ήρεμο προορισμό σε χώρα του εξωτερικού, για να χαλαρώσει με μερικές βουτιές ή να ασχοληθεί με το αγαπημένο του κανό, μακριά από βλέμματα αποδοκιμασίας κάποιου που του έχουν κόψει τη σύνταξη ή ενός άνεργου νέου.

Οι ημερομηνίες "παίζουν" αλλά το πιθανότερο είναι αρχές Αυγούστου για μερικές ημέρες.

Κατά τα λοιπά θα αναλώσει το φετινό δύσκολο καλοκαίρι σε long weekends σε ανύποπτους προορισμούς εντός Ελλάδος...Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item