Αγωγές κατά οδηγών βαρέων οχημάτων από την κοινοπραξία "Αυτοκινητόδρομοι ΑΙΓΑΙΟ" για τη μη καταβολή διοδίων

Στα δικαστήρια κατά εταιρειών κι επαγγελματιών που αρνούνται να πληρώσουν διόδια προσφεύγει η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ, που κατασκευάζε...Στα δικαστήρια κατά εταιρειών κι επαγγελματιών που αρνούνται να πληρώσουν διόδια προσφεύγει η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ, που κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο από τον Μαλιακό μέχρι το Κλειδί Ημαθείας.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι πρώτες δεκαπέντε αγωγές πρόκειται να κατατεθούν το επόμενο δεκαήμερο.
Να σημειωθεί πως έχει ήδη κινηθεί νομικά, καταθέτοντας πέντε μηνύσεις κατά οδηγών βαρέων οχημάτων, οι οποίοι "ηθελημένα" απέφευγαν την καταβολή διοδίων καταστρέφοντας τις υποδομές του έργου.
Η κοινοπραξία έδωσε στη δημοσιότητα και επιστολές άλλων εταιρειών, οι οποίες καταγγέλλουν τις εταιρείες, που δεν πληρώνουν διόδια, για αθέμιτο ανταγωνισμό.
Σύμφωνα πάντως με την κοινοπραξία, τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει σημαντικά η στάση των οδηγών ΙΧ, οι οποίοι, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, πληρώνουν τα διόδια κανονικά.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item