Βόλος: Αφηνιασμένο άλογο σκότωσε αναβάτη- Τον έσερνε μέχρι να ξεψυχήσει!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος εργαζόμενος στον στάβλο, προσπάθησε να ιππεύσει ένα από τα άλογα. Κατάφερε να ανέβει στη σέλα, αλλά κάποια στιγμ...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος εργαζόμενος στον στάβλο, προσπάθησε να ιππεύσει ένα από τα άλογα. Κατάφερε να ανέβει στη σέλα, αλλά κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Για κακή του τύχη όμως, το πόδι του πιάστηκε στον αναβολέα, το άλογο αφηνίασε και η συνέχεια ήταν φρικτή...


Το άλογο άρχισε να καλπάζει και να σέρνει τον 31χρονο, που σφάδαζε στους πόνους. Από τις φωνές πετάχτηκε ο 66χρονος εργοδότης του άτυχου αλλοδαπού και προσπάθησε απεγνωσμένα να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αλόγου και να απεγκλωβίσει τον άτυχο αναβάτη.

Όταν όμως το κατάφερε, ήταν ήδη αργά για τον υπάλληλό του που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα του κεφαλιού του στο έδαφος!

Ο ιδιοκτήτης του αλόγου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος νεαρός βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item