Το "όργανο" που κατέκτησε το διαδίκτυο

Όταν έφτανε στο email του μπλογκ  Freddos , η φωτογραφία του Πέτρου Καρατζά που δημοσιεύθηκε σε αφιέρωμα της  Guardian  για τα επεισόδια στη...

Όταν έφτανε στο email του μπλογκ Freddos, η φωτογραφία του Πέτρου Καρατζά που δημοσιεύθηκε σε αφιέρωμα της Guardian για τα επεισόδια στην Αθήνα, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα επακολουθούσε (αν και θα έπρεπε).
Ο εκπληκτικός τίτλος που είχε βάλει ο αποστολέας ήταν "όργανο επιτίθεται σε όργανο".
Ο Freddos ενώνοντας τις δυνάμεις του με To Kourkouti παρουσίασε ξεκαρδιστικές παραλλαγές της φωτογραφίας (όργανο επιτίθεται σε...) και στη συνέχεια ζήτησε τη βοήθεια του κοινού.
Οι συμμετοχές ήταν πολλές και το αποτέλεσμα τόσο καλό που ιστοσελίδες στο εξωτερικό τσίμπησαν το θέμα υπό τον τίτλο Greek Riot Policeman Flying Kick Collection.
Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο αστείες φωτογραφίες, έχοντας την υποχρέωση να σας πληροφορήσουμε ότι μπορείτε και εσείς να εμπλουτίσετε την κατηγορία "Όργανο επιτίθεται σε..." στέλνοντας email στον Freddo.
1. Ιππότης
2. Dancing with the stars
3. Αγάπη μου συρρίκνωσα τα (χακί) παιδιά
4. Όργανο vs Chuck
5. Dogfight
6. Fight the force, Luke
7. Θα τις φας Χάρη. Κι εσύ και ο Πότερ
8. Houston, we got a (Greek) problem
9. Κίνηση ΜΑΤ
10. 400 μέτρα, μετ' εμποδίων
11. Greek Mission Impossible
12. Ωωωωωπα
13. Παφ!
14. The God
15. This is Sparta in the balls
 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item