Αυτοκινητοπομπή οδηγών ταξί προς το υπουργείο Μεταφορών

Με αυτοκινητοπομπή προς το υπουργείο Μεταφορών στη λεωφόρο Μεσογείων, οι οδηγοί ταξί εκφράζουν σήμερα την αντίθεσή τους στο άμεσο και πλήρες...

Με αυτοκινητοπομπή προς το υπουργείο Μεταφορών στη λεωφόρο Μεσογείων, οι οδηγοί ταξί εκφράζουν σήμερα την αντίθεσή τους στο άμεσο και πλήρες άνοιγμα του επαγγέλματός τους, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας.
Με αφετηρία τους τη λεωφόρο Συγγρού οι αυτοκινητιστές, συνέχισαν προς τη λεωφόρο Αμαλίας και ακολουθούν η Βασιλίσσης Σοφίας και η Μεσογείων.
Υπενθυμίζεται ότι τα ταξί θα παραμείνουν έως αύριο το πρωί στις 5.00 ακινητοποιημένα, ενώ σήμερα οι ιδιοκτήτες τους θα έχουν συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γ. Ραγκούση.
Η περαιτέρω στάση τους θα καθοριστεί αύριο κατά τη σύγκληση του Κλαδικού Συμβουλίου, όπου θα συζητηθούν μεταξύ άλλων και τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item