48ωρο χειρόφρενο στα ταξί από Δευτέρα...Απειλούν με μεγαλύτερες απεργίες και αποκλεισμούς λιμανιών

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από τη Δευτέρα οι ιδιοκτήτες ταξί διαμαρτυρόμενοι για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους. Προειδοποιούν με κλ...

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από τη Δευτέρα οι ιδιοκτήτες ταξί διαμαρτυρόμενοι για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους. Προειδοποιούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.


Όπως αποφασίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, χωρίς ταξί θα μείνει το Λεκανοπέδιο από τις πέντε τα ξημερώματα της Δευτέρας ως τις πέντε τα ξημερώματα της Τετάρτης, δηλαδή από τις 18 ως τις 20 Ιουλίου. Παράλληλα οι ιδιοκτήτες ταξί, εμφανίστηκαν έτοιμοι να αποκλείσουν λιμάνια και αεροδρόμια. 

"Έχουμε εξουσιοδότηση για απεργία διαρκείας" δήλωσε μετά τη σύσκεψη ο πρόεδρος των ιδιοκτητών Θύμιος Λυμπερόπουλος, ενώ ο συνάδελφός του ανέφερε ότι "δεν μασάμε" όσον αφορά την τουριστική περίοδο που είναι στο αποκορύφωμά της.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item