Χειρόφρενο τραβούν για 24 ώρες την Τετάρτη οι οδηγοί ταξί της Αττικής λόγω των αντιδράσεων για την απελευθέρωση του επαγγέλματος

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι οδηγοί ταξί της Αττικής  από τις 5 το πρωί της Τετάρτης έως τις 5 το πρωί της Πέμπτης. Ο ΣΑΤΑ αποφάσισε να ...Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι οδηγοί ταξί της Αττικής  από τις 5 το πρωί της Τετάρτης έως τις 5 το πρωί της Πέμπτης.
Ο ΣΑΤΑ αποφάσισε να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στην απελευθέρωση του επαγγέλματος που εξήγγειλε τη Δευτέρα ο υπουργός υποδομών Γιάννης Ραγκούσης.
Συγκεκριμένα, εξήγγειλε την πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των ταξί, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα υπογράψει το προεδρικό διάταγμα που είχε ετοιμάσει ο προκάτοχός του, καθώς όπως τόνισε δεν προέκυπτε η δυνατότητα έκδοσης νέων αδειών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου το επάγγελμα εξακολουθούσε να είναι κλειστό.
Εκπρόσωποι των οδηγών ταξί, θα συναντηθούν με τον υπουργό Υποδομών την Τετάρτη, ενώ προειδοποιούν και με κινητοποιήσεις διαρκείας.
Την Πέμπτη θα συγκληθεί το Κλαδικό Συμβούλιο, το οποίο θα εξετάσει το αποτέλεσμα της συνάντησης με τον κ. Ραγκούση και θα ληφθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις τους.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item