Δεν θα πραγματοποιήσει καμία απεργία τουλάχιστον μέχρι τις 20 Ιουλίου, ανακοίνωσε η ΠΝΟ

Την απόφαση να μην πραγματοποιήσει απεργιακές κινητοποιήσεις τουλάχιστον έως τις 20 Ιουλίου έλαβε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) κατά...

Δεν απεργούν εώς τις 20 Ιουλίου

Την απόφαση να μην πραγματοποιήσει απεργιακές κινητοποιήσεις τουλάχιστον έως τις 20 Ιουλίου έλαβε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) κατά τη σημερινή συνεδρίασή της.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ αποφάσισε ότι οι ναυτεργάτες θα περιμένουν έως το τρίτο 10ημερο του Ιουλίου, προκειμένου ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα Ναυτιλίας, Χάρης Παμπούκης να τοποθετηθεί επί των ζητημάτων που του έχουν θέσει και κατόπιν θα επανεξετάσουν τη στάση τους.
Κατά την πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών, ο αρμόδιος υπουργός είχε δηλώσει στους ναυτεργάτες ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια είναι ασφυκτικά και τους είχε καλέσει να αναζητήσουν από κοινού "ευφυείς λύσεις".
Σημειώνεται, πάντως, ότι στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ δεν πήρε μέρος η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ), καθώς είχε διαφωνήσει με την λήξη της απεργίας που είχε ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου, ζητώντας άμεση συνέχιση των κινητοποιήσεων.
Σε απεργία είχαν καλέσει με χθεσινή ανακοίνωσή τους και τα τέσσερα ναυτεργατικά σωματεία και η επιτροπή ανέργων, που μετέχουν στο ΠΑΜΕ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item