Άρθρο 120, παράγραφος 4 - Για εκείνους που ψηφίζουν χωρίς να διαβάζουν

«Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν υποχρέωση όλων των Ε...


«Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν υποχρέωση όλων των Ελλήνων», έτσι δεν είναι… σύντροφοι;
Διαβάζω, βλέπω και ακούω τις προκλητικές δηλώσεις των συντρόφων του ΠΑΣΟΚ αλλά και των συνοδοιπόρων τους, εναντίον των πολιτών που διαμαρτύρονται , τους αποδοκιμάζουν και τους …κράζουν όπου τους πετύχουν. Επιβεβαιώνουν με τη συμπεριφορά τους ότι ζουν αλλού και δεν θέλουν να τους ταράζουν. Το μόνο τους πρόβλημα είναι αν είναι του ΣΥΡΙΖΑ ή της Σπίθας. Όλα τα άλλα τα έχουν λυμένα.

Πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν το παραμύθι περί χρεοκοπίας (όταν ήδη αυτό το πέτυχαν) γιατί το μόνο που έκαναν ήταν να σώσουν τα λεφτά των τοκογλύφων και των δανειστών που κάθε μέρα γίνονται πιο θρασείς και περισσότερο απαιτητικοί.

Ενοχλούνται λοιπόν οι δημοκράτες του ΠΑΣΟΚ από τις κραυγές και τα μπουγελώματα αλλά λησμονούν την ουσία του Συντάγματος του οποίου παραβιάζουν. Από τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, όσο και τον κήνσορα του νεοπαπανδρεισμού Γιώργο Πεταλωτή, αλλά και τον…σύντροφο Γραμματέα Μιχάλη Καρχιμάκη, όλοι επισείουν τον κίνδυνο για τη Δημοκρατία μας από τις συμπεριφορές των πολιτών. Κανείς δεν επικροτεί το Νόμο του Λιντς πλην αυτών που ήδη τον εφαρμόζουν σε βάρος των Ελλήνων με τις πολιτικές τους συμπεριφορές. Γιατί όσα εφαρμόζει η κυβέρνηση των δάνειων δυνάμεων οδηγούν τις Ελληνίδες και τους Ελληνες στην κρεμάλα και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Κάτι σαν τις αποφάσεις των στρατοδικείων (λαοδικείων) της …κυβέρνησης του βουνού και των στρατοδικείων της δικατορίας.

Θα θύμιζα λοιπόν στα κορυφαία αυτά στελέχη που ενοχλούνται το τι λέει το περιβόητο άρθρο 120 του ελληνικού Συντάγματος. Είναι το πάλαι ποτέ άρθρο 114 που η «δημοκρατική» παράταξη το είχε κάνει σημαία. Αναφέρει το ελληνικό Σύνταγμα στην ακροτελεύτια διάταξή του:
«Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν υποχρέωση όλων των Ελλήνων. Ο σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος».
Μπορεί λοιπόν οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ να μην διάβασαν το τι υπέγραψαν τόσο με το Μνημόνιο Ι όσο και με το Μεσοπρόθεσμο, αλλά οφείλουν να ξέρουν τι προβλέπει για την περίπτωσή τους το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Γιατί με το «ναι» στο Μεσοπρόθεσμο έγιναν όλοι τους επίορκοι και σφετεριστές.

Γιατί όπως κυνικότατα δήλωσε ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ με τα όσα ψήφισαν «περιορίζεται η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων». Γιατί έρχονται οι γκαουλάιτερ. Γιατί ξεπουλούν δημόσια γη και τον εθνικό πλούτο της χώρας. Γιατί δεν ξέρουν να πουν ούτε καν το «ΟΧΙ» που είπε ακόμη και ο Μεταξάς. Ούτε καν αντέδρασαν στα όσα είπε ο Γιούνκερ ο Γιώργος από τη Μινεσότα και οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ.

Την άλλη φορά λοιπόν που θα ενοχληθούν να γνωρίζουν ότι κάποιοι και ευτυχώς πια είναι πολλοί ότι γνωρίζουν ότι « Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Και αυτό κάνετε σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ. Στέλνετε τη Δημοκρατία στο απόσπασμα με δανεικές σφαίρες…
ΠΗΓΗ : dimokratianews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item