Απολύονται 100 εργαζόμενοι από τη χωματερή - Τεράστια τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν

Στο δρόμο μένουν 100 εργαζόμενοι του ΕΣΔΚΝΑ που απασχολούνταν στον μοναδικό ΧΥΤΑ της Αττικής που βρίσκεται στη Φυλή και εξυπηρετεί ολόκληρο ...

Στο δρόμο μένουν 100 εργαζόμενοι του ΕΣΔΚΝΑ που απασχολούνταν στον μοναδικό ΧΥΤΑ της Αττικής που βρίσκεται στη Φυλή και εξυπηρετεί ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

Τα προβλήματα που αναμένεται να δημιουργηθούν είναι τεράστια και θα γίνουν ορατά τις αμέσως επόμενες ημέρες.


Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της χωματερής αναμένεται να δημιουργηθούν μετά την απόλυση αυτών των ανθρώπων καθώς είναι διαφόρων ειδικοτήτων όπως λέει χαρακτηριστικά και ο κύριος Χάρδας "ειναι ζυγιστές, φυλακές, χειριστές προωθητήρων, θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα. Εάν θέλουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και να καταγράφονται όλα τα απορριμματοφόρα όπως καταγράφονταν έως τώρα σημαίνει πως από σήμερα θα υπάρξουν προβλήματα στην είσοδο και άρα θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Επίσης προβλήματα θα υπάρξουν στο εργοστάσιο μηχανικής ανακύκλωσης και βεβαίως το επόμενο ζήτημα έχει να κάνει με τον έλεγχο των απορριμμάτων γιατί όταν δε θα γίνεται έλεγχος δεν ξέρουμε τι θα μπαίνει μέσα στη χωματερή, μπορεί να μπουν και τοξικά απορρίμματα".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item