Άνοιξε η αυλαία των Special Olympics 2011...Ο Παπανδρέου δεν εμφανίστηκε φοβούμενος την κατακραυγή του κόσμου!!!

Με μια λαμπρή τελετή έναρξης στο Παναθηναϊκό Στάδιο άνοιξε η αυλαία Special Olympics Αθήνα 2011, εκπέμποντας σε όλο τον κόσμο το μήνυμα του ...

Με μια λαμπρή τελετή έναρξης στο Παναθηναϊκό Στάδιο άνοιξε η αυλαία Special Olympics Αθήνα 2011, εκπέμποντας σε όλο τον κόσμο το μήνυμα του σεβασμού της διαφορετικότητας και των ίσων ευκαιριών.
Δέκα χιλιάδες αθλητές και μέλη των αποστολών από 183 χώρες παρελαύνουν υπό τα χειροκροτήματα των χιλιάδων θεατών, ενώ νωρίτερα οι παρευρισκόμενοι μέτρησαν αντίστροφα και ξέσπασαν σε επευφημίες, όταν το στάδιο φωτίστηκε από πυροτεχνήματα.
Ακολούθησε εντυπωσιακό μουσικό δρώμενο με εθελοντές-ερμηνευτές από την Κρήτη με πύλινους αμφορείς και πυροτεχνήματα, στο οποίο συμμετείχε ο πρωταθλητής της άρσης βαρών των Special Olympics Πρ. Πιατόπουλος.
Την είσοδό τους στο στάδιο έκαναν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο Πρόεδρος του κινήματος των Special Olympics Τίμ Σράιβερ και η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννα Δεσποτοπούλου υπό τους ήχους της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, παρουσία αγήματος Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς.
Βέβαια μετά το γιουχάισμα στην πρόβα της έναρξης ο κύριος Παπανδρέου δεν εμφανίστηκε στην έναρξη όπως ήταν αναμενόμενο καθώς φοβήθηκε την κατακραυγή του κόσμου και την παγκόσμια εικόνα αφού οι Special Olympics παρακολουθούνται από όλον τον κόσμο!!!
Έφτασε η ώρα σας κύριε Παπανδρέου όπως καταλαβαίνετε και εσείς ο ίδιος!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item