Πως ανέσυραν το Mirage! Φωτογραφίες από τη Σάμο!

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για την ΠΑ η ανάσυρση από το βυθό του μαχητικού αεροσκάφους Mirage 2000! Η επιχείρηση έγινε με απίστευτα γρήγορους ...

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για την ΠΑ η ανάσυρση από το βυθό του μαχητικού αεροσκάφους Mirage 2000! Η επιχείρηση έγινε με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς από τους δύτες της ΠΑ.Το Onalert, παροσιάζει φωτογραφίες από την επιχείρηση.Το αεροσκάφος ανελκύθηκε από βάθος εβδομήντα πέντε μέτρων από την Μοίρα Κινητών Ομάδων της 206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών (ΠΑΥ).Για να φέρουν σε πέρας την αποστολή ανέλκυσης, τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας συνεργάστηκαν με το 4ο ΕΤΕΘ του Στρατού Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό το οποίο διέθεσε το Ν/ΘΗ ΚΑΛΛΙΣΤΩ και το Α/Γ ΡΟΔΟΣ και το Λιμενικό Σώμα. Επιπλέον συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι βαθυδύτες κ. Σπυρίδων Κόλλας και κ. Ανδρέας Ανδρικόπουλος και ο κ. Απόστολος Κυπραίος, με το επαγγελματικό του αλιευτικό σκάφος.
Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες οι δύο πιλότοι μας έκαναν τα πάντα για να σώσουν ότι μπορούσαν απο το πανάκριβο μαχητικό. Τα κατάφεραν,αφού ακόμη κι αν το αεροσκάφος δεν μπορεί να ξαναπετάξει ,όπως είχε γίνει στο ατύχημα της Σκύρου,πολλά μέρη του θα είναι εκμεταλλεύσιμα. Η αυταπάρνηση των πιλότων είναι πραγματικά απίστευτη.

 


ΠΗΓΗ : onalert.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item