Κίνδυνος εκτεταμένου MΠΛΑΚΑΟΥΤ - 24 μονάδες της ΔΕΗ εκτός λειτουργίας

Σκληραίνει τη στάση της η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ μετά τη χθεσινή άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.   Λίγο μετά τις 7....

Σκληραίνει τη στάση της η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ μετά τη χθεσινή άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.
 


Λίγο μετά τις 7.00 το πρωί η ΔΕΗ  ανακοίνωσε οτι σήμερα θα κάνει εκτεταμένες διακοπές ρεύματος λόγω του ότι τέθηκαν εκτός λειτουργίας περισσότερες μονάδες.

Η ανακοίνωση όμως  δεν ξεκαθαρίζει πόση διάρκεια θα έχουν, απλά ότι θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.  Δεν ξεκαθαρίζει πότε, δίνει απλά διάστημα πέντε ωρών από τις έντεκα το πρωί ως και τις τέσσερις το μεσημέρι.

Το σημαντικότερο είναι ότι οι υπεύθυνοι δεν ξέρουν ή δεν έχουν πει ακόμη που θα χρειαστεί να κόψουν το ρεύμα.

Η ΔΕΗ ως τώρα έχει ανακοινώσει συγκεκριμένες διακοπές σε Κρήτη και Ρόδο
“Θα πραγματοποιηθούν περικοπές ρεύματος εκ περιτροπής στην Κρήτη (από 20:30 έως 22:00) και στη Ρόδο (από 19:30 έως και 22:00).”

Το μόνο που κάνουν οι υπεύθυνοι ως τώρα είναι να κάνουν έκκληση στον κόσμο να μην χρησιμοποιεί κλιματιστικά και άλλες συσκευές που καίνε πολύ ρεύμα στις ώρες αιχμής, το μεσημέρι δηλαδή, ουσιαστικά της ώρες που είναι απαραίτητα.

“Η ΔΕΗ ζητεί συγγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία που θα υποστούν και θέλει να τους ευχαριστήσει εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες για τον περιορισμό της κατανάλωσης ρεύματος στα απολύτως αναγκαία επίπεδα” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item