Για αποστασία κάνουν λόγο Πάγκαλος - Διαμαντίδης! "Kαπηλεύθηκαν τις υπογραφές μας", καταγγέλουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Για αποστασία κατηγόρησαν ευθέως τόσο ο Θ. Πάγκαλος όσο και ο υπουργός Θαλασσίων υποθέσεων κ. Διαμαντίδης αλλά και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟ...


Για αποστασία κατηγόρησαν ευθέως τόσο ο Θ. Πάγκαλος όσο και ο υπουργός Θαλασσίων υποθέσεων κ. Διαμαντίδης αλλά και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την κίνηση που εκδηλώνεται από το πρωί υπό την Β. Παπανδρέου.


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να είπε σε συνεργάτες του: "Ολα αυτά μου θυμίζουν το 1965".

Την ίδια ώρα για προσπάθεια καπήλευσης των υπογραφών που συλλέχθηκαν για την σύγκλιση της Κ.Ο. Του ΠΑΣΟΚ μιλούν πολλοί βουλευτές, ενώ κάποιοι αποφάσισαν να τις πάρουν πίσω.

Φωτογράφιζαν μάλιστα την Βασω Παπανδρέου, η οποία ήταν και εκείνη που ανακοίνωσε την κίνηση για την συλλογή υπογραφών. Πληροφορίες αναφέρουν οτι η κα Παπανδρέου δεν αποκλείεται να ζητήσει να στηθεί κάλπη στην Κ.Ο και να είναι και η ίδια υποψήφια.

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία του βουλευτή Ηρακλείου, Φραγκίσκου Παρασύρη ο οποίος κατηγόρησε ευθέως την κα Παπανδρέου για καπήλευση της υπογραφής του.

“Ζήτησα και εγώ σύγκλιση Κ.Ο. με μόνο θέμα τις πολιτικές εξελίξεις. Κάποιοι βιαστικοί και ενδεχομένως πονηροί προσπάθησαν να καπηλευτούν υπογραφές συναδέλφων, προκειμένου να δημιουργήσουν άλλα σενάρια τα οποία επεξεργάζονται εδώ και καιρό. Υπογράψαμε για να φέρουμε ηρεμία και τάξη στο Κοινοβούλιο και όχι να πυροδοτήσουμε το χάος. Μακριά από εμάς ο κανιβαλισμός”, είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα ως δηλώσεις στήριξης στην κυβέρνηση εκλήφθηκαν τόσο η δήλωση του Χρήστου Μαγκούφη, όσο και του Γιώργου Μιχελογιαννάκη.

"Τα πρόσωπα που μπορούν να αναλάβουν ευθύνες πρέπει να είναι παρόντα και όχι απόντα", δήλωσε ο βουλευτής Τρικάλων κ.Μαγκούφης, σχολιάζοντας τις παραιτήσεις των συναδέλφων του Γιώργο Φλωρίδη και Έκτορα Νασιώκα.

Ο βουλευτής Ηρακλείου Γιώργος Μιχελογιαννάκης σε δήλωσή του επεσήμανε ότι η όποια αμφισβήτηση πρέπει να γίνεται με κριτήριο την σωτηρία της χώρας και στηλιτεύοντας εμμέσως τις κινήσεις συναδέλφων του χρησιμοποίησε παραλλαγμένη τη ρήση "δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item