Τι απάντησε ο Παντελής Οικονόμου για τις θέσεις στο Facebook πριν γίνει υπουργός

Μίλησε για… δημιουργικές απόψεις «που ενοχλούν» και κάλεσε όσους τον αμφισβητούν να διαβάσουν με προσοχή το σχετικό άρθρο του στην ιστοσελίδ...

Μίλησε για… δημιουργικές απόψεις «που ενοχλούν» και κάλεσε όσους τον αμφισβητούν να διαβάσουν με προσοχή το σχετικό άρθρο του στην ιστοσελίδα του εξηγώντας ότι όταν λέει να «βγούμε από το μνημόνιο» δεν εννοεί αναδιάρθρωση ούτε στάση πληρωμών ούτε πτώχευση».


«Θα παρακαλούσα όμως τους συναδέρφους Γεωργιάδη και Παπαδημούλη να διαβάσουν με προσοχή το άρθρο …. γιατί όταν λέω να βγούμε από το μνημόνιο δεν εννοώ αναδιάρθρωση ούτε στάση πληρωμών και πτώχευση. Καταλαβαίνω το να διαβάζει κανείς δημιουργικές θέσεις είναι ενοχλητικό», τόνισε ο κ. Οικονόμου κατά την ομιλία του, στο πλαίσιο της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες μέρες έχει πάρει... φωτιά ο τοίχος του κ. Οικονόμου στο Facebook, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που του έστειλαν μηνύματα εκφράζοντας την οργή τους και ρωτώντας τον αν θα ψηφίσει τώρα το Μνημόνιο 2.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item