Τώρα που η νέα κυβέρνηση σχηματίστηκε θα θέλαμε ως blog να τους δώσουμε το δώρο μας!

Φανταζόμαστε θα σας φανεί πάρα πολύ χρήσιμο! Ααα να μην ξεχάσω...και το πρώτο γέμισμα δώρο από εμάς(έτσι και αλλιώς θα το χρησιμοποιήσ...Φανταζόμαστε θα σας φανεί πάρα πολύ χρήσιμο!
Ααα να μην ξεχάσω...και το πρώτο γέμισμα δώρο από εμάς(έτσι και αλλιώς θα το χρησιμοποιήσετε μια και καλή)!
Έσπασε όλα τα κοντέρ το περίφημο κατασκεύασμα που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του αεροσκάφους με εκείνα του ελικοπτέρου, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα στην Γαλλία. Το Χ3, όπως ονομάζεται, κατάφερε να πετάξει με 430 χιλιόμετρα την ώρα συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα ενός συμβατικού ελικοπτέρου με την δυνατότητα ελιγμών και υψηλής ταχύτητας ενός ελικοφόρου αεροπλάνου.
Μάλιστα, το κόστος του νέου αυτού υβριδίου δεν θεωρείται δυσθεώρητο, αφού η μαζική παραγωγή του θα συμπιέσει προς τα κάτω την τιμή του.Μπορούν δηλαδή και άλλα κράτη που είναι αγανακτισμένα να παραγγείλουν αποκλειστικά από το blog μας το νέο μας δημιούργημα.(να βοηθήσουμε και την Ελλάδα με τα έσοδα)!!!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item