Παραιτήθηκε ο Γ. Φλωρίδης...Άντε να παίρνουν σιγά σιγά όλοι τον δρόμο τους!!!

Σκληρή επιστολή παραίτησης με αιχμές - Ποιος καταλαμβάνει τη θέση του στη Βουλή - Τι εξελίξεις δρομολογούνται ενόψει ψήφου εμπιστοσύνης Ώρα...

Σκληρή επιστολή παραίτησης με αιχμές - Ποιος καταλαμβάνει τη θέση του στη Βουλή - Τι εξελίξεις δρομολογούνται ενόψει ψήφου εμπιστοσύνης

Ώρα 11:10 ο Γ. Φλωρίδης πέρασε την είσοδο της Βουλής, με μια λιτή δήλωσή του στους δημοσιογράφους άφησε να εννοηθεί ότι θα παραιτηθεί ή όπως προχθές ο Γ. Λιάνης θα ανεξαρτητοποιηθεί.

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν πέντε λεπτά αργότερα. Ο Βουλευτής έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησής του. 

Μια ιδιαίτερα σκληρή επιστολή για τη συμπεριφορά τόσο του Γ.Παπανδρέου, όσο και του Α. Σαμαρά το τελευταίο 24ωρο.

Ο Γ. Φλωρίδης αναφέρει χαρακτηριστικά πως “Το εθνικό χρέος αγνοήθηκε από το αρχηγικό και κομματικό συμφέρον” και συμπληρώνει στο ίδιο ύφος πως “οι ηγεσίες των δύο κομμάτων στάθηκαν κατώτερες των περιστάσεων”.

Μεταξύ άλλων λέει ότι επικράτησαν στενοκομματικές πιέσεις, υποστηρίζει ότι «δεν υπήρχε χειρότερος τρόπος να πιστοποιηθεί το τέλος ενός φθαρμένου πολιτικού συστήματος» και καταλήγει: «Με απόλυτη συνείδηση της κρισιμότητας το στιγμών υποβάλλω την παραίτησή μου».

Μετά από αυτή την εξέλιξη τη θέση του κ. Φλωρίδη θα καταλάβει ο πρώτος επιλαχών στο Νομό Κιλκίς Γιώργος Φραγκίδης.

Τα πρώτα... πυρά του Γ. Φλωρίδη ήρθαν την περασμένη εβδομάδα όταν σε έντονο ύφος είχε κατηγορήσει το οικονομικό επιτελείο για 100% αποτυχία.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item