Χάος από τις διακοπές ρεύματος- Σκληραίνει η κόντρα διοίκησης - ΓΕΝΟΠ

Εκατοντάδες άτομα εγκλωβίστηκαν μέσα σε ασανσέρ - Εκτός λειτουργίας πολλά φανάρια στους δρόμους - Μεγαλώνει η κόντρα της διοίκησης της ΔΕΗ μ...

Εκατοντάδες άτομα εγκλωβίστηκαν μέσα σε ασανσέρ - Εκτός λειτουργίας πολλά φανάρια στους δρόμους - Μεγαλώνει η κόντρα της διοίκησης της ΔΕΗ με τους συνδικαλιστές

Συνεχίζονται τα βάσανα των πολιτών από τις κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που εμφανίζονται ανυποχώρητοι και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, ενάντια στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης. Οι διακοπές ρεύματος αυξάνονται σε διάρκεια και έκταση. Στην Αττική θα γίνονται διακοπές συνεχώς μέχρι τις 11 το βράδυ, δηλαδή και σε ώρες εκτός αιχμής ενώ η διάρκειά τους ανά περιοχή φθάνει πλέον τις δύο ώρες.

Το πιο μετρήσιμο μέγεθος από τα προβλήματα είναι οι εγκλωβισμένοι σε ασανσέρ. Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί πάνω από 100 κλήσεις από το πρωί ως το Σάββατο το μεσημέρι.

Οι έμποροι έχουν απώλειες καθώς βλέπουν τα προιόντα που θέλουν ψυγείο να αλλοιώνονται, δουλειές μένουν στη μέση, συσκευές βγαίνουν εκτός λειτουργίας.

Σκληραίνει η κόντρα ΔΕΗ - ΓΕΝΟΠ

Στο μεταξύ σκληραίνει η κόντρα της διοίκησης με το σωματείο, με την πρώτη να έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας να κριθεί η απεργία παράνομη. Η υπόθεση πήρε αναβολή και θα εκδικαστεί τη Δευτέρα. 

H διοίκηση της ΔΕΗ ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκειμένου να εφαρμοσθεί η δικαστική απόφαση που προβλέπει την επαναλειτουργία μονάδων ηλεκτροπαραγωγής προκειμένου η διαθέσιμη ισχύς να επανέλθει στο επίπεδο της περασμένης Πέμπτης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου περιβάλλοντος "Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ καλείται να αναλάβει τις ευθύνες της και να εφαρμόσει την δικαστική απόφαση άμεσα, σεβόμενη τους πολίτες και καταναλωτές, ώστε να αποκατασταθεί η ισχύς του Συστήματος στα επίπεδα που πρέπει".ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item