Τα ράσα δεν κάνουν τον αγανακτισμένο, Άνθιμε

Όπως είχα γράψει και κατά την πρώτη μέρα του κινήματος των αγανακτισμένων, δεν ξέρω πού θα μας οδηγήσει αυτή η ιστορία. Το πιο πιθανό είναι ...

Όπως είχα γράψει και κατά την πρώτη μέρα του κινήματος των αγανακτισμένων, δεν ξέρω πού θα μας οδηγήσει αυτή η ιστορία. Το πιο πιθανό είναι δυστυχώς να ξεχαστεί και όλα να κυλήσουν στη συνέχεια σα να μη συνέβη τίποτα. Διέκρινα όμως μια σημαντική νίκη: οι κωλοτούμπες των ΜΜΕ. Το Mega ως γνωστόν, μετά το κράξιμο που δέχτηκε στη σελίδα του στο Facebook, έκανε στροφή 180 μοιρών και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο γεγονός. Περισσότερο ενδιαφέρον έδειξε πλέον και ο ΑΝΤ1. Και το Alter που επανήλθε μετά από 45 μέρες χωρίς εκπομπές.

Αυτά βέβαια δε λένε απολύτως τίποτα. Ούτε το γεγονός πως καιροσκόποι όπως ο Λαζόπουλος και ο Μίκης Θεοδωράκης (λατρεύω τα ταλέντα τους, αλλά όχι τις μεταβαλλόμενες απόψεις τους) παριστάνουν τους επιφανείς «αγανακτισμένους».

Επίσης ασήμαντο είναι το γεγονός πως στο κόλπο μπήκε και ο Άνθιμος. Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη (σε όλους πάει αυτό). Παρόλα αυτά, η περιέργεια του «Νίντζα των αποκαλύψεων» με έσπρωξε στην παρακολούθηση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης:

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item