Διαψεύδει η επιτροπή αγώνα «Δεν Πληρώνω» ξυλοδαρμό υπαλλήλου...«Το κίνημα δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τους υπαλλήλους των διοδίων»

Διαψεύδει η επιτροπή αγώνα «Δεν Πληρώνω» τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου διοδίων στις Αφίδνες, από μέλη του κινήματος, όπως κατήγγειλε χτες η εταιρε...

Διαψεύδει η επιτροπή αγώνα «Δεν Πληρώνω» ξυλοδαρμό υπαλλήλου
Διαψεύδει η επιτροπή αγώνα «Δεν Πληρώνω» τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου διοδίων στις Αφίδνες, από μέλη του κινήματος, όπως κατήγγειλε χτες η εταιρεία Νέα Οδός που λειτουργεί τον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Λαμίας.

Η επιτροπή εξέδωσε δελτίου Τύπου στο οποίο δίνει μία διαφορετική εκδοχή του περιστατικού τονίζοντας πως η υπάλληλος επιτέθηκε σε διαμαρτυρόμενο πολίτη, ο οποίος ευγενικά της ζήτησε να μην εισπράττει διόδια κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης. 

Αφού τον εξύβρισε, όπως αναφέρει η επιτροπή, ακολούθως τον χτύπησε με αποτέλεσμα ο πολίτης να υποστεί «κακώσεις κεφαλής και αυχένα, ευαισθησία αριστερά παρασπονδυλικά στην περιοχή του τραπεζοειδούς, οίδημα υπερόφρυας χώρας δεξιά, εκδορές χειλέων και ευθυασμό της Αυχενικής Μοίρας Σπονδυλικής στήλης, σύμφωνα και με τη διάγνωση των νοσοκομειακών γιατρών του ΚΑΤ».

«Πάγια θέση του κινήματός μας», τονίζει η επιτροπή αγώνα, «είναι ότι δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τους υπαλλήλους των διοδίων οι οποίοι δουλεύουν για το μεροκάματο κάτω από άθλιες συνθήκες εργασίες, μέσα στο καρκινογόνο καυσαέριο και με απαράδεκτες συμβάσεις σκλαβιάς».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item