Προβόπουλος: “Το όχι στο Μεσοπρόθεσμο είναι αυτοκτονία”...Τι μας λες;;;;

"Η Ελλάδα θα αυτοκτονήσει εάν οι βουλευτές της δεν στηρίξουν τα νέα μέτρα που στοχεύουν στην αποφυγή μιας καταστροφικής χρεοκοπίας"...

"Η Ελλάδα θα αυτοκτονήσει εάν οι βουλευτές της δεν στηρίξουν τα νέα μέτρα που στοχεύουν στην αποφυγή μιας καταστροφικής χρεοκοπίας", αυτά είναι τα λόγια του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος στους Financial Times.

Ο Γ. Προβόπουλος κατακρίνει ευθέως τη στάση των πολιτικών ειδικά από τη στιγμή που η χώρα υπέγραψε το Μνημόνιο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θα έπρεπε να ακολουθηθεί το παράδειγμα της Πορτογαλίας
"Δεν είχαν ποτέ στην πραγματικότητα έναν διάλογο σε αυτή τη χώρα για το τι πήγε στραβά. Στην Πορτογαλία η νέα κυβέρνηση δήλωσε ότι έρχεται μια δύσκολη διετία. Εμείς εδώ δεν είχαμε κάποιες αντίστοιχες συζητήσεις."ανέφερε ο κ. Προβόπουλος συμπληρώνοντας ότι η καταψήφιση θα ήταν έγκλημα εναντίον της χώρας: "Η καταψήφιση το μεσοπρόθεσμου προγράμματος από τη Βουλή θα ήταν έγκλημα – η χώρα θα ψήφιζε για την αυτοκτονία της".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item