Πεζόδρομος θα γίνεται η Νίκης τα Σαββατοκύριακα!!!

Σε έναν απέραντο πεζόδρομο θα μετατρέπεται τα Σαββατοκύριακα η Παλιά Παραλία της...  Θεσσαλονίκης, η λεωφόρος Νίκης, από τη Βενιζέλου μέχρι ...

Σε έναν απέραντο πεζόδρομο θα μετατρέπεται τα Σαββατοκύριακα η Παλιά Παραλία της... Θεσσαλονίκης, η λεωφόρος Νίκης, από τη Βενιζέλου μέχρι το τέρμα της, στο Λευκό Πύργο! Ο δρόμος θα μετατρέπεται σε πεζόδρομο, σύμφωνα τουλάχιστον με την πρόταση του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα Κυκλοφορίας, Στάθμευσης και Οδικής Σήμανσης Θεσσαλονίκης, συγκοινωνιολόγου Γιώργου Δημαρέλου, από τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι τις 8 το βράδυ της Κυριακής.

Η πεζοδρόμηση θα γίνεται τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου και του Αυγούστου, εφόσον η πρόταση εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης -το οποίο θα συνεδριάσει πιθανότατα στις 4 Ιουλίου-, αλλά και από την Τροχαία Θεσσαλονίκης. Ετσι, εφόσον δοθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις, από το Σάββατο 9 Ιουλίου είναι δυνατό να απολαύσουμε ένα διαφορετικό κέντρο.

Η πεζοδρόμηση θα ξεκινά αμέσως μετά τη συμβολή της λεωφόρου Νίκης με τη Βενιζέλου, ώστε τα οχήματα που έρχονται από τα δυτικά και κατευθύνονται ανατολικά να μπορούν να στρίβουν αριστερά στη Βενιζέλου και στη συνέχεια δεξιά στη Μητροπόλεως, ώστε να φεύγουν από το κέντρο.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item