Μαξίμου "αδειάζει" Πάγκαλο

«Η κυβέρνηση εκφράζει τις απόψεις της μέσω του πρωθυπουργού». Με αυτή την φράση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος έβαλε την διαχωριστ...

«Η κυβέρνηση εκφράζει τις απόψεις της μέσω του πρωθυπουργού». Με αυτή την φράση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος έβαλε την διαχωριστική γραμμή μεταξύ των δηλώσεων Πάγκαλου και του Μαξίμου.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι το 1981 η κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου «ήταν η πρώτη δημοκρατική κυβέρνηση από συστάσεως ελληνικού κράτους χωρίς υποθήκες, στρατοκρατική παρέμβαση, ξένο παράγοντα και Παλάτι».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ο κ. Μόσιαλος δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ από το 1974 έως το 1981 ήταν δημοκρατικές, προσθέτοντας ότι δεν τίθεται θέμα δημοκρατικής αξιοπιστίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Ηλίας Μόσιαλος χαρακτήρισε αποφασιστικό μήνυμα προς τους εταίρους την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση, ενώ σημείωσε ότι τα θέματα της ελληνικής πολιτικής ιστορίας θα πρέπει να είναι αντικείμενο μελέτης των ιστορικών και όχι των πολιτικών και χαρακτήρισε θετικό το ότι οι βουλευτές της ΝΔ επέστρεψαν στη συνεδρίαση. «Θα ήταν προβληματικό, αν δεν είχαν επιστρέψει» συμπλήρωσε.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item