Απόψε η ψήφος εμπιστοσύνης - Και οι "συνήθεις ύποπτοι" θα πούνε ναι

Τα μεσάνυχτα με ονομαστική φανερή ψηφοφορία, ολοκληρώνεται η διαδικασία για την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, η οποία αισι...

Τα μεσάνυχτα με ονομαστική φανερή ψηφοφορία, ολοκληρώνεται η διαδικασία για την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, η οποία αισιοδοξεί πως δεν θα έχει διαρροές.

Πάντως, ακόμη και οι… «συνήθεις ύποπτοι», από το βήμα της Βουλής δήλωσαν πως στηρίζουν το έργο της, χωρίς όμως να λείψουν οι αιχμές και οι υποδείξεις…

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, είπε οτι προσωπικά θα δώσει ψήφο, αλλά όχι λευκή επιταγή.

Ο Οδυσσέας Βουδούρης είπε οτι απαιτείται η σύναψη ενός συμβολαίου με τον λαό, που θα δεσμεύει την κυβέρνηση απέναντι λαό όπως έγινε με τους εταίρους, να συγκρατηθεί η ανεργία.

Και ο Δημήτρης Λιντζέρης είπε οτι η κυβέρνηση πέρασε κρίση πολιτικής απονομιμοποίησης. "Είναι άκρως απαραίτητο η νέα κυβέρνηση να λειτουργήσει ως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και έκτακτης ανάγκης! Τα πανό που λένε φοβάμαι την πείνα οφείλουν να μας προβληματίσουν. Δεν μπορούμε να μην επιτύχουμε".

Και κατά τη σημερινή συνεδρίαση, οι τόνοι μεταξύ Κυβέρνησης και Ν.Δ., μετά και το ναυάγιο της συνεννόησης, είναι υψηλοί….

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, είπε οτι η αξιοπιστία της χώρας είναι στο ναδίρ. Είπε επίσης οτι σήμερα στο παρά πέντε η κυβέρνηση ανακαλύπτει και απορρίπτει την συναίνεση .
Ζήτησε εκλογές λέγοντας οτι η πραγματική ψήφος εμπιστοσύνης δίνεται  από την κοινωνία.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό οτι τορπίλισε την κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item