"Ανέβηκαν" και στο ίντερνετ οι βαθμολογίες των πανελλαδικών!

Τελικά είναι γεγονός. Οι βαθμολογίες για τις πανελλαδικές του 2011 αναρτήθηκαν και στο διαδίκτυο επιτελούς μετά από μέρες ταλαιπωρίας των μ...


Τελικά είναι γεγονός. Οι βαθμολογίες για τις πανελλαδικές του 2011 αναρτήθηκαν και στο διαδίκτυο επιτελούς μετά από μέρες ταλαιπωρίας των μαθητών και τον γονέων τους.

Μπείτε εδώ για να δείτε τις βαθμολογίες. 

Η υπομονή των μαθητών και των γονέων είχε χτυπήσει κόκκινο τις προηγούμενες μέρες αφού το υπουργείο το πήγαινε από μέρα σε μέρα το θέμα χωρίς κάποιος να δίνει σαφή απάντηση.

Σήμερα το πρωί μάλιστα ορισμένοι διευθυντές αποφάσισαν να κάνουν κάτι άλλο. Πήγαν και πήραν μόνοι τους τις βαθμολογίες και άρχισαν να τις αναρτούν στα σχολεία. Το Newsit επικοινώνησε με την γραμματεία του 21ου Λυκείου Αθηνών όπου μας ενημέρωσε ότι οι βαθμολογίες έχουν ήδη αναρτηθεί από τις 11:00 σε όλα τα λύκεια του σχολικού συγκροτήματος της Γκράβα.

Λίγο πριν τις 13:00 αναρτήθηκαν επιτέλους οι βαθμολογίες και στο ίντερνετ.

Και όλα αυτά ενώ έχει ήδη αρχίσει “τρέχει” η προθεσμία συμπλήρωσης των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στην επιλογή για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, την περασμένη Παρασκευή και θα λήξει στις 28 Ιουνίου. 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item