Αγανακτισμένος παρασύρθηκε από μηχανή έξω από τη Βουλή

Ένα ατυχές γεγονός σημάδεψε τη σημερινή συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Το απόγευμα οι Αγανακτισμένοι βρέθηκαν για άλλη μία ...


Ένα ατυχές γεγονός σημάδεψε τη σημερινή συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα.

Το απόγευμα οι Αγανακτισμένοι βρέθηκαν για άλλη μία φορά στην πλατεία Συντάγματος και έκλεισαν την λεωφόρο Αμαλίας έξω από τη Βουλή. 
ΦΩΤΟ NEWSIT

Πάνω στη λεωφόρο Αμαλίας βρίσκονταν λίγα άτομα λόγω και της ζέστης που επικρατούσε μέχρι εκείνη την ώρα. Από την οδό Ξενοφώντος ένας μοτοσικλετιστής, σήκωσε τις κορδέλες της αστυνομίας και παρά τις φωνές προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο Αμαλίας.
ΦΩΤΟ NEWSIT

Σε αυτή του όμως την προσπάθεια, παρέσυρε έναν άνδρα περίπου 40 ετών, ο οποίος διαδήλωσε μπροστά στη Βουλή ως Αγανακτισμένος. Ο άνδρας έπεσε κάτω λιπόθυμος και ο μοτοσικλετιστής προσπάθησε να διαφύγει, αλλά του έκλεισαν το δρόμοι οι υπόλοιποι Αγανακτισμένοι και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.Αστραπιαία βρέθηκε εκεί ασθενοφόρο που πήρε τον τραυματία για το πλησιέστερο νοσοκομείο, ενώ ο μοτοσικλετιστής κρατείται και θα οδηγηθεί στο τμήμα. 

Κατά τα άλλα νωρίς το απόγευμα το χορό των διαδηλώσεων άνοιξε η μηχανοκίνητη πορεία των Αγανακτισμένων που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ όλοι προετοιμάζονται για το μεγάλο αυριανό ραντεβού όπου θα γίνει στη Βουλή η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item