Ενώ η Ελλάδα καίγεται η Ισπανία κάνει τις πρώτες δοκιμές για την μετά ευρώ εποχή

Ενώ η Ελλάδα καίγεται η Ισπανία ήδη κάνει τα πρώτα tests της μετά ευρώ εποχής.  Πραγματικά όπως...  γράφει ο Simon Black στον Sovereign Man:...

Ενώ η Ελλάδα καίγεται η Ισπανία ήδη κάνει τα πρώτα tests της μετά ευρώ εποχής. Πραγματικά όπως... γράφει ο Simon Black στον Sovereign Man:
"Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του ταξιδιού ήταν το πέρασμα από μικρές πόλεις στα περίχωρα της Μπαρτσελόνα όπου έχει ξεκινήσει ξανά η κυκλοφορία της πεσέτας (του προ ευρώ ισπανικού νομίσματος).
Ως φαίνεται αρκετοί άνθρωποι έχουν κατανοήσει τις αδυναμίες του ευρώ και άρχισαν να κυκλοφορούν ένα εναλλακτικό νόμισμα στις περιοχές τους. Η μετά ευρώ εποχή είναι ήδη εδώ στην Ισπανία και είναι απλά ζήτημα χρόνου πριν να ακολουθήσει και η υπόλοιπη χώρα.
Συνολικά η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη όπως στην Ελλάδα που στην ουσία καίγεται, όμως η Ισπανία εξαντλεί τα μετρητά της με γοργούς ρυθμούς."

Ο Black παρατήρησε ότι οι τιμές των αγαθών είναι 10-15% υψηλότερες σε σχέση με αυτές πριν την κρίση ενώ του έκανε εντύπωση η έντονη αστυνομική παρουσία που έδινε την εντύπωση ότι ήθελε να καταπνίξει εν τη γεννέσει της κάθε ενδεχόμενη εξέγερση.Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item