Συμβολική πορεία των Αγανακτισμένων από τη Σπάρτη στο Σύνταγμα με τα πόδια

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι «η Ελλάδα δεν πουλιέται, η Ευρώπη δεν μοιράζεται», στέλνουν οι «Αγανακτισμένοι ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες»...

Πεζή από τη Σπάρτη στο Σύνταγμα
Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι «η Ελλάδα δεν πουλιέται, η Ευρώπη δεν μοιράζεται», στέλνουν οι «Αγανακτισμένοι ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες» της Σπάρτης.

«Με την πραγματικότητα που ζούμε να γίνεται όλο και πιο ασφυκτική και τις προοπτικές για την Ελλάδα να γίνονται εφιαλτικές, δεν μας μένει τίποτε άλλο παρά να αντιδράσουμε ως «Σπαρτιάτες», αναφέρουν στο κάλεσμά τους και τονίζουν οτι δεν θα επιτρέψουν το «ξεπούλημα της Ευρώπης».

Με έναυσμα την πανευρωπαϊκή συνάντηση στις πλατείες την Κυριακή 19 και την Τετάρτη 22 Ιουνίου, διοργανώνουν μια συμβολική πορεία από τη Σπάρτη προς την Αθήνα, λέγοντας «Όχι στην αρπαγή της Ευρώπης».

Όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία, τα μέλη της ομάδας που θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, θα ξεκινήσουν στις 8 το βράδι της Κυριακής 19 Ιουνίου από το άγαλμα του Λεωνίδα, μπροστά από το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, με στόχο να βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου.ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item