Αγανακτισμένοι πολίτες εγκλώβισαν τον Ν.Σηφουνάκη...Δείτε βίντεο

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε χθες το βράδυ ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Ν. Σηφουνάκη όταν εξερχόμενος από την μαρίνα Μυτιλήνης όπου γίν...

Αγανακτισμένοι πολίτες εγκλώβισαν τον Ν.Σηφουνάκη(βίντεο)


Σε δύσκολη θέση βρέθηκε χθες το βράδυ ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Ν. Σηφουνάκη όταν εξερχόμενος από την μαρίνα Μυτιλήνης όπου γίνεται το 1ο Ελληνοτουρκικό φεστιβάλ συγκεντρωμένο πλήθος εγκλώβισε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο οδηγός του και τον απειλούσαν με άγριες διαθέσεις .Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο οδηγός του Ν. Σηφουνάκη ακούμπησε με το αυτοκίνητο του κατά λάθος έναν επισκέπτη της έκθεσης κατά την έξοδο τους από την μαρίνα Μυτιλήνης με αποτέλεσμα οι συγκεντρωμένοι που ήταν εκεί εκείνη την στιγμή παρόντες και με δεδομένο το κλίμα των αποδοκιμασιών που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα άρχισαν να αποδοκιμάζουν και τον Ν Σηφουνάκη ενώ σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες κάποιοι θερμόαιμοι του πετάξαν κι αυγά.
Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ : lesvosnews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item