Παραιτήθηκε ο «επιδειξίας» βουλευτής...Οι δικοί μας οι οποίοι κλέβουν έναν ολόκληρο λαό και ξεπουλάνε την χώρα τι κάνουν;;;

Ο Γουέινερ αρνήθηκε για περισσότερο από μια εβδομάδα ότι έστειλε μια φωτογραφία του με το εσώρουχο του σε μια γυναίκα στο Σιάτλ στις 28 Μαΐο...

Ο Γουέινερ αρνήθηκε για περισσότερο από μια εβδομάδα ότι έστειλε μια φωτογραφία του με το εσώρουχο του σε μια γυναίκα στο Σιάτλ στις 28 Μαΐου, ισχυριζόμενος ότι ο λογαριασμός του στο Twitter είχε υποστεί αλλοιώσεις από χάκερς.
 

Όμως, στις 6 Ιουνίου, με δάκρυα στα μάτια παραδέχθηκε ότι είχε πει ψέματα και ότι είχε στείλει άσεμνες φωτογραφίες σε έξι γυναίκες, σε μερικές μάλιστα μετά το γάμο του. 

Ο 46χρονος Δημοκρατικός από τη Νέα Υόρκη, έχει παντρευτεί εδώ και λιγότερο από ένα χρόνο με την Χούμα Αμπεντίν, 35 ετών, συνεργάτιδα της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον και μάλιστα κουμπάρος του έγινε ο πρώην πρόεδρος, Μπιλ Κλίντον.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item