Προσβλητικές δηλώσεις του βρετανού πρωθυπουργού: «Ούτε λεφτά, ούτε μάρμαρα για την Ελλάδα»

Με νέα τοποθέτηση του ο βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, έκανε σαφές ότι η Μεγάλη Βρετανία δεν πρόκειται να δώσει «φράγκο» για μία ν...

«Ούτε λεφτά, ούτε μάρμαρα»
Με νέα τοποθέτηση του ο βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, έκανε σαφές ότι η Μεγάλη Βρετανία δεν πρόκειται να δώσει «φράγκο» για μία νέα προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας. 

Αυτή τη φορά αναφέρθηκε και στα «ελγίνεια μάρμαρα» του Παρθενώνα, που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τίθεται ζήτημα επιστροφής τους στην Ελλάδα. 

«Η Βρετανία δεν χάνει τα μάρμαρα της» ήταν η απάντηση του Ντέιβιντ Κάμερον, σε τοποθέτηση βουλευτή της αντιπολίτευσης που τον προέτρεψε να επιστρέψουν τα μάρμαρα σε αυτούς που ανήκουν και να αποκατασταθεί μία αδικία 200 ετών. Συνεχίζοντας ο βρετανός πρωθυπουργός υποστήριξε ότι, δεν πρόκειται να δώσει ούτε λεφτά, ούτε μάρμαρα στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατηγόρησε Ελλάδα και ευρωζώνη για τη δυσοίωνη θέση που βρίσκονται. ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item