Από την μια λένε πως δεν μας δανείζουν και από την άλλη ετοιμάζουν σχέδιο Β αν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο!

"Υπάρχει αρκετή ανησυχία στην αγορά για την πιθανότητα χρεοκοπίας της Ελλάδας, ώστε να σκεφθούμε προσεκτικά για έκτακτα σχέδια και τις ...

"Υπάρχει αρκετή ανησυχία στην αγορά για την πιθανότητα χρεοκοπίας της Ελλάδας, ώστε να σκεφθούμε προσεκτικά για έκτακτα σχέδια και τις συνέπειες ενός τέτοιου γεγονότος", δήλωσε ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της Μεγάλης Βρετανίας, Μέρβιν Κινγκ στην Επιτροπή Οικονομικών της βρετανικής Βουλής, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.


Ο Κινγκ δικαιολόγησε την απόφαση να διατηρηθεί το επιτόκιο της τράπεζας σταθερό με τους κινδύνους που υπάρχουν στην οικονομική ανάκαμψη από την κρίση χρέους της Ευρωζώνης. 

Η Τράπεζα της Αγγλίας διατήρησε το βασικό επιτόκιό της στο ιστορικά χαμηλό επίπεδο του 0,5%, ενώ ο πληθωρισμός τον Μάιο ήταν στο 4,5%, υπερδιπλάσιος από το στόχο της.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item