Νέα «πλαστικά» χρήματα στον Καναδά για την καταπολέμηση της πλαστογράφησης

Οι Καναδοί θα έχουν περισσότερο «πλαστικό» στο πορτοφόλι τους, τώρα που η νομισματική αρχή θα αντικαταστήσει τα χαρτονομίσματα με ένα νέο ασ...

web video plast 1289001cl 3 Νέα «πλαστικά» χρήματα στον Καναδά για την καταπολέμηση της πλαστογράφησης
Οι Καναδοί θα έχουν περισσότερο «πλαστικό» στο πορτοφόλι τους, τώρα που η νομισματική αρχή θα αντικαταστήσει τα χαρτονομίσματα με ένα νέο ασφαλές υλικό.
Το Καναδικό δολάριο γίνεται πιο ισχυρό με το νέο «πλαστικό» χρήμα (δεν εννοούμε τις πιστωτικές κάρτες) και μπορεί να αντιμετωπίσει με τα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας του την πλαστογράφηση χαρτονομισμάτων πιο αποτελεσματικά.
Το νέο πλαστικό νόμισμα που είναι φτιαγμένο από πολυπροπυλένιο διαρκεί περισσότερο και είναι πολύ δύσκολο να αντιγραφεί, συγκριτικά με τα χαρτονομίσματα. Είναι η πρώτη χρήση αυτού του υλικού που πραγματοποιείται στα νομίσματα του Καναδά.
Παρακάτω δείτε ένα βίντεο με τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας, αλλά και τι θα απεικονίζεται επάνω στα «πλαστικονομίσματα»!

ΠΗΓΗ : secnews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item