Δεν τόλμησε την Οικουμενική και κάνει ανασχηματισμό και ζητά ψήφο εμπιστοσύνης

Δήλωσε ότι θα συνεχίσει μόνος του την διακυβέρνηση της χώρας - Αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν δέχθηκε την πρότασή του για συγκυβέρνηση ...

Δήλωσε ότι θα συνεχίσει μόνος του την διακυβέρνηση της χώρας - Αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν δέχθηκε την πρότασή του για συγκυβέρνηση - Εν αναμονή της απάντησης της Νέας Δημοκρατίας - Η ανακοίνωση της κυβέρνησης θα γίνει το πρωί της Πέμπτης

Δραματικούς τόνους χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος του, αλλά τελικά όπως φάνηκε ο Γιώργος Παπανδρέου δεν τόλμησε να κάνει μεγάλες τομές και να προχωρήσει στη δημιουργία Οικουμενικής Κυβέρνησης όπως προστάζει άλλωστε και η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών. 

Ο κ. Παπανδρέου μην παίρνοντας τελικά τη γενναία απόφαση για Οικουμενική, μέσα από την οποία η χώρα θα μπορούσε να προχωρήσει σε δομικές αλλαγές και σε επαναδιαπραγμάτευση των επαχθών όρων του Μνημονίου, ανακοίνωσε απλά έναν ανασχηματισμό. 

Όπως έκανε γνωστό, το πρωί της Πέμπτης θα ανακοινώσει νέα κυβέρνηση και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για σαρωτικό ανασχηματισμό και εν συνεχεία την Παρασκευή θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. 

Στην αρχή του διαγγέλματός του, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για συνεχείς προσπάθειες που έκανε για συναίνεση και τόνισε πως και σήμερα έκανε μία τέτοια προσπάθεια ερχόμενος σε επικοινωνία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. 

Ωστόσο, στην πρότασή του για συγκυβέρνηση, αποκάλυψε ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν εκείνη που προσπάθησε να επιβάλει όρους στη συμφωνία αυτή που θα οδηγούσαν τη χώρα σε αδιέξοδο και έτσι δεν υπήρξε η συμφωνία για συγκυβέρνηση ή οικουμενική κυβέρνηση.ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item