"Καλή" μας αρχή και φέτος...Ξεκίνησαν οι πρώτες πυρκαγιές!

Ελπίζουμε μόνο να μην είναι αποτέλεσμα εμπρησμού των γνωστών λαμόγιων! Τρίτη πυρκαγιά στην Αττική - Υπό μερικό έλεγχο σε Υδρα, Πήλιο Σ...


Ελπίζουμε μόνο να μην είναι αποτέλεσμα εμπρησμού των γνωστών λαμόγιων!


Τρίτη πυρκαγιά στην Αττική - Υπό μερικό έλεγχο σε Υδρα, Πήλιο


Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 16.00 σε δασική έκταση στη θέση Σκαλιστήρι Ελευσίνας, σε δύσβατο σημείο. Επι τόπου βρίσκονται 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα της πυροσβεστικής ενώ απο αέρος επιχειρούν ένα αεροσκάφος κι ένα ελικόπτερο.

Πρόκειται για τη δέυτερη πυρκαγιά στην Ελευσίνα απο το πρωί και την τρίτη στην Αττική.

Υπο μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 12.25, κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, στον περιφερειακό του Αιγάλεω, στηνΕλευσίνα. Για την κατάσβεση της φωτιάς ενεργοποιήθηκαν 9 οχήματα της Πυροσβεστικής, με 15 άνδρες σε πεζοπόρο τμήμα. Από αέρος επιχειρεί ένα ελικόπτερο.

Υπό μερικό έλεγχο φωτιά που ξέσπασε στις 13.55 στη Μάνδρα Αττικής στη θέση Μελετάκη και καίει χαμηλή βλάστηση. Στην κατάσβεση συμμετέχουν οκτώ πυροσβεστικά και 16 άνδρες.

Υπό μερικό έλεγχο και η πυρκαγιά στην Ύδρα, κοντά στη μονή Ζούρβα που καίει ξερά χόρτα. Επί τόπου βρίσκονται δύο οχήματα του δήμου και ένα της Πυροσβεστικής, ενώ στις δυνάμεις προστέθηκε το μεσημέρι και ένα ελικόπτερο.

Υπό μερικό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή του Πηλίου που ξέσπασε στις 4 τα ξημερώματα.Η φωτιά έκαιγε πευκοδάσος κοντά στον οικισμό του Άη Γιώργη, ωστόσο ο οικισμός δεν απειλήθηκε, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. 

Στην κατάσβεση συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις από 23 πυροσβέστες, με 14 οχήματα και 17 άτομα σε πεζοπόρο τμήμα.

Οι δυνάμεις παραμένουν για το φόβο της αναζωπύρωσης. Νωρίτερα επιχειρήθηκε να πετάξουν αεροσκάφη της Πυροσβεστικής, ωστόσο αυτό δεν έγινε δυνατό γιατί στην περιοχή πνεόυν ισχυροί άνεμοι, όπως είχε προβλέψει για σήμερα η ΕΜΥ.

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item