Φοβερή επίθεση Καρατζαφέρη σε Σαμαρά: "Προδότης" και "Τρελαντώνης"

Επίθεση στην ΝΔ και προσωπικά στον πρόεδρό της με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, κατά τη συζήτηση επ...

Επίθεση στην ΝΔ και προσωπικά στον πρόεδρό της με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, κατά τη συζήτηση επί της ψήφου εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση.

Απευθυνόμενος προς τον κ. Σαμαρά, ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε για "λογική Πολιτικής Άνοιξης" και αναφέρθηκε σε μία παροιμία που λέει "άπαξ προδότης, πάντα προδότης" όσον αφορά τον πρόεδρο της ΝΔ.

“Έχω πάρει πολλούς τίτλους απλόχερα” δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης για όσα είχε πει νωρίτερα ο κ. Σαμαράς. “Εδώ μέσα στη Βουλή με είπαν και κυβερνητικό εκπρόσωπο. Αυτή είναι η σοβαρότητα του ανδρός” είπε για τον πρόεδρο της ΝΔ.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι - όπως ο πρωθυπουργός - έτσι και εκείνος συμπαθεί τον κ. Σαμαρά και γι' αυτό θα του κάνει ένα δώρο, το βιβλίο της γιαγιάς του (κ. Σαμαρά) Πηνελόπη Δέλτα, τον “Τρελαντώνη”.

Στην πρωτολογία του ο κ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε κατά του προέδρου της ΝΔ λέγοντας ότι αν ήθελε θα είχε δώσει λύσηαποδεχόμενος από την αρχή την πρόταση Παπανδρέου για παραίτηση. “Δεν το αφήνεις έξι ώρες. Ή πιάνεις την ευκαιρία ή τη χάνεις. Δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο”, ανέφερε.

Όσον αφορά την αποστροφή Σαμαρά για "εξαπτέρυγα" της κυβέρνησης δήλωσε: "Προτιμώ να είμαι εξαπτέρυγο της κυβέρνησης, παρά χερουβείμ της ανοησίας".

Άσκησε κριτική και στον πρωθυπουργό λέγοντας του ότι "έπαιξε την Ελλάδα για μία τηλεκάρτα". "Σε τρία τηλεφωνήματα κρίθηκε το μέλλον της Ελλάδας" δήλωσε, προσθέτοντας ότι έπρεπε ο πρωθυπουργός να έχει άμεση επαφή με τους αρχηγούς στις κρίσιμες αυτές συζητήσεις.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε ότι “κάποιοι δεν ήθελαν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, αλλά δικομματισμό, γιατί έχουν φοβικά σύνδρομα”. “Έτσι αντί για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας έχουμε κυβέρνηση βαθέος ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι κατόρθωμα” τόνισε.

Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε μία οικουμενική κυβέρνηση που θα μπορούσε να διαπραγματευτεί καλύτερα με την τροικα. “Δεν θα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα;” αναρωτήθηκε.

“Ποιά ήταν η σκέψη εκείνη που οδήγησε στο βαθύ ΠΑΣΟΚ;” αναρωτήθηκε, προσθέτοντας ότι ο ανασχηματισμός ήταν μία κίνηση “καλή για τον Παπανδρέου αλλά κακή για την Ελλάδα”. Τόνισε μάλιστα για το νέο σχήμα προς τον κ. Παπανδρέου: “Κοιτάξτε πρώτα να εξασφαλίσετε την εμπιστοσύνη των δικών σας βουλευτών και μετά πηγαίνετε στους άλλους ζητώντας εμπιστοσύνη.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. “Θέλουμε να φύγει η τρόικα; Θα πάρει μαζί της και τα λεφτά. Με αυτά τα 110 δισ. ευρώ τη βγάζουμε; Όχι, άρα χρειαζόμαστε κι άλλα” δήλωσε, προσθέτοντας ότι όλοι θέλουμε αναδιαπραγμάτευση αλλά δεν γίνεται.

Επίσης δήλωσε ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο γιατί δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση μπορεί να εφαρμόσει τα μέτρα.
Ο κ. Καρατζαφέρης κατέληξε καλωσορίζοντας πάντως την πρόταση της ΝΔ για εκλογές, καθώς – όπως είπε – είναι η μόνη λύση για τη χώρα. “Μόνο οικουμενικό σχήμα θα σώσει την Ελλάδα, γιατί αυτοδυναμία δεν προκύπτει”.

Προειδοποίησε ότι ο ΛΑΟΣ δεν θα συμπράξει με κανέναν για να σχηματιστεί κυβέρνηση και κατέληξε ότι όλοι παρακολουθούν τους πολιτικούς σε αυτή την κρίσιμη στιγμή: ο λαός, οι ξένοι και η πλατεία.


Δείτε φωτογραφίες από όσα δεν έδειξαν οι κάμερες.
"Ωραία είναι κι απο εδώ η θέα. Ειδικά αν βλέπεις τον Καρατζαφέρη να μαλώνει με τον Σαμαρά"
"Ωραία είναι κι απο εδώ η θέα. Ειδικά αν βλέπεις τον Καρατζαφέρη να μαλώνει με τον Σαμαρά"
"Και αφού του τα χώσω, θα του πω: "Η αγκαλιά μου παραμένει ανοιχτή"
"Και αφού του τα χώσω, θα του πω: "Η αγκαλιά μου παραμένει ανοιχτή"
"Πω πω τι του είπε του Σαμαρά ο Καρατζαφέρης! Ούτε εγώ δεν τα λέω αυτά!"
"Πω πω τι του είπε του Σαμαρά ο Καρατζαφέρης! Ούτε εγώ δεν τα λέω αυτά!"
"Δεν μπορώ να σταματήσω! Μιλτιάδη φαίνομαι οτι γελάω; Μα να τον πει Τρελλαντώνη;"
"Δεν μπορώ να σταματήσω! Μιλτιάδη φαίνομαι οτι γελάω; Μα να τον πει Τρελλαντώνη;"
"Τ' ακούσατε κι εσείς ε;"
"Τ' ακούσατε κι εσείς ε;"

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item