Καλώς τα βρήκαμε...Ακόμα δεν ορκίστηκε η νέα "παρέα" και τα "χτυπήματα" άρχισαν από το εσωτερικό!

Η νέα κυβέρνηση «μετρά» μόλις μερικές ώρες και πολλά από τα στελέχη της δεν έχουν ακόμη ορκιστεί, αλλά ήδη δέχεται τα πρώτα βέλη και μάλιστα...

Η νέα κυβέρνηση «μετρά» μόλις μερικές ώρες και πολλά από τα στελέχη της δεν έχουν ακόμη ορκιστεί, αλλά ήδη δέχεται τα πρώτα βέλη και μάλιστα εκ των έσω!

Ο πρώτος που άσκησε κριτική για τον ανασχηματισμό ήταν ο βουλευτής Μεσσηνίας, Οδυσσέας Βουδούρης, που μίλησε για «ανασχηματισμό κομματικής αναδίπλωσης». Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος ασκεί σκληρή κριτική στο κυβερνητικό σχήμα άλλωστε. 

«Το νέο κυβερνητικό σχήμα αντανακλά τις παρούσες εσωκομματικές ισορροπίες με στόχο τη συσπείρωση του κομματικού μηχανισμού. Εύχομαι αυτό να συμβάλλει στην ενότητα της παράταξης», αναφέρει αρχικά σε γραπτή του δήλωση, αλλά δεν κρύβει πως «φοβούμαι ότι δε διασφαλίζει τη μεταρρυθμιστική πυγμή και αποφασιστικότητα, που έλειψε στο προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα και την ευρύτερη κοινωνική συναίνεση, το μεγάλο ζητούμενο της κρίσιμης περιόδου που διανύουμε».

Όπως αναφέρει, θα συνεχίσει « τον αγώνα για την πολιτική ανατροπή στην οποία δεσμευθήκαμε το 2004 και την έξοδο από την οικονομική κρίση, που μας βύθισε η φαυλότητα ενός απαξιωμένου πολιτικού συστήματος» και τάχθηκε υπέρ της σύναψης « ενός «κοινωνικού μνημονίου», που θα δεσμεύει την κυβέρνηση προς την κοινωνία, με συγκεκριμένους δείκτες, έτσι ώστε η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας για την έξοδο από την κρίση, να γίνει με όρους δικαιοσύνης και προστασίας των οικονομικά ασθενέστερων».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item