"Βαγγέλη τι κάνετε; Θέλετε να με ρίξετε;" - 'Ολα όσα είπαν στο δραματικό τηλεφώνημα Παπανδρέου και Βενιζέλου

Έντονο  ήταν το παρασκήνιο που προηγήθηκε του ανασχηματισμού, εν μέσω παραιτήσεων, ανεξαρτητοποιήσεων και κατηγοριών για “νέα Ιουλιανά”. Χα...

Έντονο ήταν το παρασκήνιο που προηγήθηκε του ανασχηματισμού, εν μέσω παραιτήσεων, ανεξαρτητοποιήσεων και κατηγοριών για “νέα Ιουλιανά”.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος μεταξύ Παπανδρέου και Βενιζέλου, τον οποίο αποκαλύπτει η Real News και μέσω του οποίου φαίνεται το θρίλερ που εκτυλίχθηκε πριν απο την ανακοίνωση του ανασχηματισμού.

Ο διάλογος ήταν σε έντονο ύφος και διαβάζοντάς τον μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο κοντά έφτασε στο να πέσει η κυβέρνηση Παπανδρέου, αλλά και πόση ένταση υπήρχε μεταξύ των δυο ανδρών. Ακολούθησε βέβαια το παζάρι και ο συμβιβασμός.

Παπανδρέου: Βαγγέλη τι κάνετε; Θέλετε να με ρίξετε; 'Εχετε σκεφτεί πως θα τελειώσει και η χώρα;

Βενιζέλος: Εμένα κατηγορείς για αποστάτη; Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνεις. Δεν φταίω εγώ. Φταίει ο τρόπος που κυβερνάς και παίρνεις τις αποφάσεις. Πόσο καιρό σου λέμε να συγκροτήσεις Κυβερνητική Επιτροπή;

Παπανδρέου:΅Θα κάνω Κυβερνητική Επιτροπή αλλά πρέπει να βάλεις πλάτη. Δεν μπορείς να είσαι απέναντι.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, ο κ. Βενιζέλος αποδέχθηκε τη θέση του υπουργού οικονομικών, μετά απο διαπραγματεύσεις και συνεχείς επικοινωνίες με τον Γ. Παπανδρέου.

Βενιζέλος: Αντιπρόεδρος πηγαίνω. Δεν πάω όμως στο υπουργείο οικονομικών με μια διαμορφωμένη αντέντα. Εκεί όλα είναι δεδομένα.

Παπανδρέου: Θα κάνω μία τελευταία προσπάθεια να βρώ άλλο στέλεχος. Θα επικοινωνήσουμε.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item