Πορεία την Πέμπτη των αστυνομικών

Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, προανήγγειλαν οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας ύστερα από τις ομόφωνες αποφ...

Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, προανήγγειλαν οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας ύστερα από τις ομόφωνες αποφάσεις των Διοικητικών και των Γενικών τους Συμβουλίων, στις 23 Ιουνίου 2011, στην Πλ. Κολοκοτρώνη στην Αθήνα.


Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 το απόγευμα εκείνης της μέρας και καλούν όλους τους αστυνομικούς, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αγώνα επιβίωσης και συνέχισης της υψηλής εθνικής αποστολής τους. 

«Δυστυχώς, οι τελευταίες αποφάσεις των κυβερνώντων, υπό τις οδηγίες της τρόικας και των δανειστών της χώρας για νέες περικοπές δαπανών, τόσο των λειτουργικών όσο και των ανελαστικών (μισθοί, επιδόματα, νυχτερινά, πενθήμερα κλπ), συνιστούν την τελευταία πράξη του δράματος που βιώνουμε ως ένστολοι εργαζόμενοι τα τελευταία χρόνια» επισημαίνεται στην ανακοίνωσή τους. 

Προσθέτουν επίσης ότι όλοι πρέπει να εμποδίσουν να μπει ταφόπλακα στο δημόσιο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη. Στον επίλογο της ανακοίνωσής τους αναφέρουν χαρακτηριστικ: «Ισχυροί Οργανισμοί ασφαλείας, η καλύτερη εγγύηση για την αντιμετώπιση της κρίσης και τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για ευημερία και ανάπτυξη χωρίς να χρησιμοποιούμαστε κατά το δοκούν από τους εκάστοτε κυβερνώντες. Όχι στα μέτρα θανάτου των σωμάτων ασφαλείας».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item