Παράπονα και "σιωπηλές" σπόντες στις τελετές παράδοσης - παραλαβής των υπουργείων!

Το κλίμα δεν ήταν πανηγυρικό σε κανένα υπουργείο, άλλωστε δεν το σηκώνουν οι περιστάσεις. 'Ομως, η σημειολογία έκανε την διαφορά σε κάπο...

Το κλίμα δεν ήταν πανηγυρικό σε κανένα υπουργείο, άλλωστε δεν το σηκώνουν οι περιστάσεις. 'Ομως, η σημειολογία έκανε την διαφορά σε κάποιες από τις τελετές παράδοσης - παραλαβής στα υπουργεία που άλλαξαν χέρια.


Η τελετή παράδοσης - παραλαβής που θα συζητηθεί περισσότερο απ' όλες ήταν στο υπουργείο Περιβάλλοντος. Η Τίνα Μπιρμπίλη, φανερά πικραμένη, αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε στο παρελθόν με τον Γ. Παπακωνσταντίνου για την προσπάθεια νομιμοποίησης των αυθαιτέρων από τον συνάδελφό της. Μια φράση της τα είπε όλα:"'Ηταν βαθιά μας αντίληψη, ότι δεν μπορεί το κράτος να έρχεται και να επιβραβεύει την αυθαιρεσία."


Πολύ θόρυβο έκανε η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εσωτερικών, η οποία έγινε στα μουγγά! Και οι δυο υπουργοί φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι, ειδικά ο κ. Ραγκούσης, και με την στάση τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Για γερά νεύρα, ήταν η τελετή στο υπουργείο Απασχόλησης. Η ομιλία της απερχόμενης υπουργού κας Κατσέλη σχολιάστηκε όχι γιατί ήταν αιχμηρή όπως θα περίμενε κανείς, αλλά γιατί ήταν πολύ μεγάλη σε μάκρος!


Μονότονη θα χαρακτήριζε κανείς την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Δικαιοσύνης, όπου οι κύριοι Καστανίδης και Παπαϊωάννου ακολούθησαν το παραδοσιακό μοντέλο της αβροφροσύνης και φυσικά εξήραν ο ένας τις ικανότητες και το έργο του άλλου.

Αρχηγική εμφάνιση και πομπώδεις δηλώσεις του τύπου: "Εφυγα από το Αμυνας να πάω στον πόλεμο", στο υπουργείο Οικονομικών από τον Ευάγγελο Βενιζέλο που ήρθε και τον Γ. Παπακωνσταντίνου που έφυγε...

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item