Συνάντηση του Καραμανλή με ΕΥΠ για το σχέδιο δολοφονίας του

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News, οι συναντήσεις είχαν διάρκεια πάνω από μιάμιση ώρα έκαστη και έγιναν στο γραφείο του στη Μαβίλη χωρί...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News, οι συναντήσεις είχαν διάρκεια πάνω από μιάμιση ώρα έκαστη και έγιναν στο γραφείο του στη Μαβίλη χωρίς την παρουσία τρίτων.


Ο κ. Καραμανλής φέρεται να γνώριζε την έκθεση σύμφωνα με την οποία ετοιμαζόταν κάποιου είδους επίθεση εναντίον του, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάτι στο περιβάλλον του και επιλέγει και σήμερα - που αποκαλύφθηκε η έκθεση από τα ΜΜΕ - να τηρεί χαμηλούς τόνους.
Ενδεικτικό είναι ότι - σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Real - την επίμαχη περίοδο ζητούσε από την προσωπική του ασφάλεια να αλλάζουν δρομολόγιο, χωρίς να τους δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρώην πρωθυπουργός δέχεται συνεχώς πιέσεις από στενούς συνεργάτες του να ζητήσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης στην υπόθεση αυτή. 

Στενός συνεργάτης τονίζει στην εφημερίδα: "Έπρεπε να έχει παρέμβει ήδη η Δικαιοσύνη γιατί υπάρχει επίσημο έγγραφο της ΕΥΠ που δεν αμφισβητεί κενείς και αφορά την περίοδο κατά την οποία ήταν πρωθυπουργός".

Ο ίδιος ωστόσο φέρεται να αναφέρει σε συνεργάτες του ότι "δεν είναι ώρα για τέτοια", δείχνοντας στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις, που δεν αφήνουν άλλα ζητήματα να μπουν σε προτεραιότητα. 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item